verstappen nieuws

1 day agoZo reageert de wereld op straf Verstappen en diskwalificatie Hamilton. Aangezien Lewis Hamilton vlak voor de sprintrace van de Grand Prix van Brazilië tegen een diskwalificatie aanliep en achteraan moest starten begon de Nederlander op de eerste positie.


In Beeld Red Bull Honda Viert Feest Na Sensationele Zege Verstappen Racingnews365 Max Verstappen Austrian Grand Prix Grand Prix

Christian Horner na kwalificatie GP Verenigde Staten.

. Heerlijk vakantieen natuurlijk een klein beetje training om fit te blijven voor de Grand prix van België spa natuurlijk. And of course a little bit of training to stay fit for the Grand prix of Belgium spa of course. 14 hours agoMax Verstappen kreeg zaterdag tijdens de Grand Prix van Brazilië van de wedstrijdleiding een geldboete opgelegd omdat hij na de kwalificatie de achtervleugel van Lewis Hamilton aanraakte.

Op F1Maximaalnl vind je het laatste nieuws over Max Verstappen en Formule 1. Bottas kwam echter voorbij Verstappen en Hamilton reed zich naar de vijfde plek wat zorgen oplevert bij Christian Horner. Het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws vind je op RacingNews365nl de F1-site van Nederland met dagelijks het laatste nieuws uit binnen en buitenland.

Wij zijn online de grootste F1 community en met de grootste fans kun je dagelijks reageren op al het nieuws over Max Verstappen en Red Bull Racing. Verstappen derde tijdens afsluitende vrije training in Austin. Gr Max verstappen nieuws.

Valtteri Bottas topt de eerste vrije training voor de Grand Prix van Mexico. Max Verstappen grijpt pole positie voor GP Verenigde Staten. Op de F1-kalender van 2020 staan 22 races die je allemaal kunt vinden in het overzicht zoals wanneer en hoe laat de Grand Prix verreden wordt.

De Nederlander vindt de straf onbegrijpelijk zo vertelt hij in de persconferentie van de FIA. De titelstrijd zet zich voort op Circuit of. 16 hours agoMax Verstappen leek een mooi weekend tegemoet te gaan.

Wij zijn online de grootste F1 community en met de grootste fans kun je dagelijks reageren op al het nieuws over Max Verstappen en Red Bull Racing. Grand Prix van São Paulo. Formule 1 nieuws verstappen.

Waar Max Verstappen zijn eerste plaats afstond aan Valtteri Bottas kwam Sergio Perez niet verder dan de vierde plaats. Uiteindelijk hebben de stewards besloten om Verstappen weg te laten komen met een geldboete van 50000 euro. Red Bull Racing heeft niet de beste sprintrace achter de rug.

Formule 1 Horner pissig op Tsunoda na verpesten kwalificatie. Formule 1 voor mij geen situatie van leven of dood. Meer nieuws en achtergronden over Red Bull-coureur Max Verstappen en het F1-seizoen van 2021.

Volg het laatste Formule 1 nieuws over Max Verstappen en Red Bull Racing in 2021 op de voet. Max Verstappen nieuws Het laatste Max Verstappen nieuws. Max Verstappen Nieuws Max Verstappen Live Volg De Formule 1 Coureur Op De Voet Alles over de f1 de koningsklasse van de autosport.

Lewis Hamilton en Valtteri Bottas crashen bijna in de pitlane. Max Verstappen uitgeroepen tot Driver of the Day na winst in GP Verenigde Staten. Verstappen derde tijdens afsluitende vrije training in Austin.

De Masters of Mexico zo worden Lewis. Gr Max Verstappen news. Na een alsmaar durende dag van lang wachten kwamen daar dan eindelijk de uitspraken van de FIA.

Max Verstappen gaat in zijn Red Bull op jacht naar nieuwe successen. De Formule 1 beleeft momenteel één van de roerigste dagen van het seizoen. Wij zijn online de grootste F1 community en met de grootste fans kun je dagelijks reageren op al het nieuws over Max Verstappen en Red Bull Racing.

Verstappen is de enige Nederlandse coureur in de Formule 1. Verstappen wins in Mexico to increase lead over Hamilton Eurosport UK 1615 8-Nov-21. August 4 at 1136 PM.

Op de F1-kalender van 2020 staan 22 races die je allemaal kunt vinden in het overzicht zoals wanneer en. De Mercedes-coureur wist een 118341 op de klokken te brengen en Lewis Hamilton en Max Verstappen daarmee nipt voor te blijven. Max Verstappen is alweer zeven seizoenen actief in de Formule 1.

Max Verstappen has gone public with new girlfriend Kelly Piquet who has a baby with another Formula One star. Toen ik drie was reed ik al op quads. De Nederlander rijdt samen met Sergio Perez voor het team.

Op de F1-kalender van 2020 staan 22 races die je allemaal kunt vinden in het overzicht zoals wanneer en. Verstappen geeft inkijkje in zijn jeugd. Ons team staat dag en nacht klaar om jou te voorzien van je F1-behoeftes.

Mercedes heeft ervoor gekozen om Lewis Hamilton een vijfde ICE. Dit is waarom ze tot die conclusie zijn gekomen. 14 hours agoPerez wijst Verstappen aan als schuldige.

Max Verstappen has key concern despite championship hold over Lewis Hamilton Daily and Sunday Express 1602 8-Nov-21. Laatste nieuws over Max Verstappen. Desondanks houdt de Mexicaan hoop in de race.

Max Verstappen uitgeroepen tot Driver of the Day na winst in GP Verenigde Staten. Hamilton en Verstappen hebben allebei twee overwinningen op hun naam staan in Mexico. De redactie schrijft dagelijks de laatste nieuwtjes over de coureur van Red Bull Racing en de andere teams en coureurs van de Formule 1.

Max Verstappen vertelt hoe hij begon met racen en hoe vader Jos daar invloed op had. Gridstraf voor Lewis Hamilton in Brazilië. Formule 1 GP USA - Austin.

Het was niet ideaal. Het laatste Max Verstappen en Formule 1 nieuws - GP33. Een 50000 euro boete voor Max Verstappen en diskwalificatie van Lewis Hamilton.

1 day agoVerstappen Max Verstappen was tijdens de tweede vrije training voorafgaand aan de Grand Prix van Mexico de snelste coureur. Hamilton won in 2016 en 2019 Verstappen won de twee edities daartussenin. 1 day agoVanmiddag hielden F1-fans wereldwijd hun hart vast in afwachting van de beslissing van de stewards.

Max Verstappen grijpt pole positie voor GP Verenigde Staten. Verstappen is no believer in momentum but he has it anyway Reuters 1601 8-Nov-21. Bekijk de Formule 1 kalender voor een overzicht van alle races met uitgebreide informatie van de races en real-time informatie.

Ook houden we de F1-kalender en de WK-stand bij op onze subpaginas.


Verstappen To Tone Down Radio Outbursts F1 News By Planetf1 Max Verstappen Red Bull Racing Red Bull


Pin Op Max Verstappen


Verstappen Nl Is The Official Website Of Max Verstappen It Brings The Latest News Photos And Results Formule 1 Nieuwe Technologie Seizoenen


Max Verstappen Beloofd Trouw Te Blijven Aan Zijn Contract Met Red Bull Maar Houdt Wel Red Bull Racing Formule 1 Auto S En Motoren


Verstappen Nl Is The Official Website Of Max Verstappen It Brings The Latest News Photos And Results Grand Prix Maleisie Formule 1


Verstappen Nl Is The Official Website Of Max Verstappen It Brings The Latest News Photos And Results


Verstappen Nl Is The Official Website Of Max Verstappen It Brings The Latest News Photos And Results Seizoenen Wals Heineken


Max Verstappen Verstappen Nl Formule 1 Auto


Max Verstappen The Save Of The Century Super Slow Motion Unbelievable Youtube Max Verstappen Indy Cars Red Bull Racing


283 Best Formula 1 Red Bull Images Red Bull Formula 1 Red Bull Racing Red Bull Racing Atletiek Voetbal


Pin Op Autosport


Max Verstappen Red Bull Racing Rb13 Fotografie Racen


Max Verstappen Verstappen Nl Racewagens


Flavio Briatore Ze Proberen Max Verstappen Te Kraken F1journaal Formule 1 Nieuws Formule 1 Knappe Jongens Auto S En Motoren


Yessss Boyssss P1 For Max33verstappen In Maxico Mexicogp Red Bull Racing Formula 1 Car Racing Max Verstappen


Verstappen Nl Is The Official Website Of Max Verstappen It Brings The Latest News Photos And Results Seizoenen


Verstappen Nl Is The Official Website Of Max Verstappen It Brings The Latest News Photos And Results Seizoenen


Max Verstappen Grand Prix Formule 1 Foto


Max Verstappen I Would Have Turned Off The Tv Racing News Racing Red Bull Racing Aston Martin Cars

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel